Lagano klizimo u osmu sezonu ;)

„Kao balerina“ metod podrazumeva čas za koji je muzika pražljivo odabrana od klavirskih izvoda raznovrsnih klasičnih i pop-rok melodija, sklopljenih tako da polaznicima pruži maksimalni užitak u radu  i uspešno skrene misli sa svakodnevnih problema. Zatim tu su i kombinacije koraka u svakoj vežbi, osmišljene tako da ne budu dosadne, a opet da predstavljaju za sve polaznike izazov po meri njihovih trenutnih mogućnosti, te doprinesu uspešnom vežbanju kako tela, tako i malih sivih ćelija (ne bi li nas kuzen Alchajmer posetio što kasnije). I za kraj tu su uvek detaljna objašnjenja koja služe osvešćivanju svih mišića upisanih u anatomske atlase i njihovom uspešnom angažovanju. To je ono što ja mislim da radim.

Ono što moji polaznici misle je da jedva prepoznaju te moje „brižljivo odabrane“ melodije, jer im je sva koncentracija potrebna da uhvate tempo kojim će da rade vežbe. Što se kombinacija tiče, naravno da uvek kažu da im se sviđaju (uz širok osmeh), dok u sebi misle kako se moja dijagnoza uspešno leči medikamentima, a Alcahajmer ukrštenim rečima (jer legenda kaže da je postojala jednom jedna polaznica koja je uspevala da zapamti sve vežbe). A ako su i ti neki mišići spavali do sada, pa ne treba ih dirati.

Ako i vi ovako zamišljate kvalitetno utrošeno vreme, prijavite se za nove grupe. Jer uprkos protekloj nepredvidivoj i jednako misteriozno-apokaliptičnoj nastupajućoj godini, „Kao balerina“ u septembru započinje svoju osmu po redu sezonu! 🙂