Politika privatnosti

Naša veb adresa je http://kaobalerina.rs. Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta podleže uslovima korišćenja koji su objašnjeni dalje u tekstu kao i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.  U sledećem tekstu će biti objašnjena politika privatnosti kao i način na koji koristimo vaše podatke. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja (molimo pročitajte do kraja ovaj tekst). Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite naš sajt.

POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA

Vaša privatnost je za nas veoma važna i poštujemo privatnost svakog posetioca sajta. Imamo nekoliko osnovnih principa kojih se pridržavamo: 

  • Ne tražimo od vas lične podatke ukoliko nam zaista nisu potrebni
  • Ne delimo vaše lične podatke ni sa kim, osim da poštujemo zakon, ne razvijamo naše proizvode ili štitimo naša prava

Informacije koje prikupljamo prilikom poseta sajta koristimo za sledeće:

poboljšanje našeg sajta, poboljšanje naših usluga, slanje e-mailova.

SADRŽAJ SAJTA

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu. ˝Kao balerina˝ može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO NA SAJTU

Kao i većina sajtova prikupljamo informacije koje nisu lične identifikacije , odnosno informacije koje veb pretraživači i serveri obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta pregledača, preferencija jezika, veb lokaciju i datum i vreme svakog posetioca. Svrha u prikupljanju neosobnih podataka je bolje razumevanje kako posetioci sajta koriste internet stranicu, kao i koje informacije su posetiocima nainteresantnije.

Pluginovi – Zbog funkcionalnosti i našeg uvida oko posećenosti sajta, naš sajt koristi neke plug inove koji mogu prikupljati određene podatke. Pluginove koje koristimo  i njihova pravila možete pogledati na linkovima koji su u sekciji cookies 

Kontakt forma – Na pojedinim delovima ovog internet sajta tražimo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Sistem elektronske pošte – Na nekim stranciama našeg sajta ostavljena je mail adresa na koju nam možete poslati poruku putem sistema elektronske pošte (e-pošta). Koristićemo informacije koje nam dostavite kako bismo odgovorili na vaše pitanje. Putem sistema elektronske pošte slaćemo vam samo opšte informacije tj informacije koje od nas tražite.

KOLAČIĆI

Kao i većina drugih profesionalnih web sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.

Više o kolačićima koje koristimo pročitajte ovde.

KAKO KORISTIMO OVE PODATKE?

Podatke koristimo kako bismo napravili uvid o posećenosti sajta, da bismo izveli zaključke kako možemo poboljšati naše usluge, kao i da bismo vam dali informacije koje od nas tražite putem maila.

Kao balerina neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za newsletter ili slanja fajlova na analizu, trećoj strani bez vašeg pristanka. Ne delimo vaše lične podatke ni sa kim, osim da poštujemo zakon, ne razvijamo naše usluge ili štitimo naša prava.

PRISTUP LIČNIM PODACIMA

Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji Kaobalerina obrađuje vaše podatke na internet sajtu ili želite da izmenimo ili izbrišemo vaše podatke sa newsletter prijave, mi umesto vas, kontaktirajte nas na svetlana.seferovic@gmail.com

PROMENE PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ako odlučimo da promenimo naša pravila o privatnosti, oglasićemo promene ovde. Takve promene Promene politike privatnosti će se uvoditi se zbog dodavanja nekih pluginova za pospešivanje rada sajta, i većinom će biti neznatne. Pozivamo posetioce da često provere ovu stranicu radi promene svoje Politike privatnosti. Vaša upotreba ove veb stranice nakon promene ove Politike privatnosti predstavljaće vaše prihvatanje takve promene