Čujte i počujte – sezona #9 u pripremi…

Šta bi vas obradovalo posle odmora? Ako je vaš odgovor potpuni psiho-fizički šok za sistem – klasičan balet onako kako ga je Vrhovna instanca smislila, a Agripina Vaganova sistematizovala – onda ste na pravoj adresi.

Ko? Odrasli koji nikada nisu došli u kontakt sa klasičnim baletom ili koji su ga učili ranije. Ne, kilaža nije presudna. Ne, niste suviše stari. Ne, ne znam šta kaže komšinica.

Gde? U Zemunu (hala Pinki) i na Starom gradu (Dobračina, kod Čukur česme).

Kada? U Zemunu samo popodne, a na Starom gradu i popodne i prepodne za sve one koji rade po smenama ili rade isključivo popodne (eto, ne možete da upotrebite isti izgovor kojim izbegavate kafu sa gorepomenutom komšinicom).

Predznanje? Za početni nivo nije neophodno, a za napredni je poželjno (ukoliko mislite da će vam lokomotorni sistem biti potreban i posle časa baleta, što može da se desi).

Oprema? Štapove nosite od kuće do sale i nazad, to je deo treninga. Šalim se. Odeća je po vašem izboru, a na nogama mekane baletske patike (ako ih nemate, nemojte i kupovati unapred) ili deblje čarapice bez gume na tabanima.

Prijava? Na telefon 0603395540 ili porukom u inbox. 😊