Za sve 30+

Kao balerina je posvećena isključivo radu sa odraslima. Naglasak je na populaciji 30+, budući da je tu starosnu grupu potrebno dodatno motivisati kad je u pitanju učenje klasičnog baleta (recimo, jedan prosečan ejdžista će smatrati da je kukičanje prigodna aktivnost za sve koji navrše 40 godina života; srećom, njih niko ništa ne pita!). A zapravo su ovi časovi namenjeni svima koji imaju preko 18 godina, bilo da su potpuni početnici u svetu klasičnog baleta, bilo da su se nekada bavili baletom, a odustali od tih snova.

Sve vežbe su težinom i količinama prilagođene odraslim početnicima kako bi se izbegle povrede već formiranih tela. Polaznici koji imaju određene zdravstvene probleme časovima mogu pristupiti uz konsultacije sa lekarom specijalistom.

Gornja starosna granica se u praksi za sada drži na 60+, a mnogo bitnije od pakovanja životnog iskustva u brojeve (godina života, kilograma, godina od kada smo poslednji put stali za baletski štap…) je volja da se nauči nešto novo i ispitaju sopstvene granice.  A pre svega su važni  ljubav prema klasičnom baletu i muzici.